Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Κοντοές και… Σταφυλλίδης!!

Στον Γιάννη Κοντοέ καταλήγουν στην ΑΕΚ για τον δεξιό μπακ ενόψει... Football League. «Παίζει» και του Κώστα Σταφυλλίδη, σύμφωνα με τη «SportDay», που ανήκει στη Λεβερκούζεν.

Κοντοές και… Σταφυλλίδης
Προβάδισμα για τη θέση δεξιού μπακ που αναζητεί η ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, έναντι του Γκάλο έχει πάρει αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Κοντοές, του οποίου το συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρόσφατα, υπήρξε νέα επαφή της Ένωσης με την Μπράγκα, στην οποία ανήκει ο 27χρονος παίκτης, αλλά ο πορτογαλικός σύλλογος δεν έριξε τις απαιτήσεις από το μισό εκατομμύριο ευρώ που είχε ζητήσει αρχικά, σύμφωνα με το «Goal». Με αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται, όντας δανεικός στον Παναιτωλικό.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συζήτησε ενδεχόμενο συνεργασίας σε διάφορους τομείς με τον γενικό διευθυντή των της Λεβερκούζεν, Μίκαελ Ρέσκε, όπως έχει γίνει γνωστό από προχθές.

Είναι πιθανό οι «κιτρινόμαυροι» να ενισχύσουν το ρόστερ τους μέσω της γερμανικής ομάδας και ένα από τα ονόματα που έπεσαν στον τραπέζι είναι του Κώστα Σταφυλλίδη, όπως αναφέρεται στον «Τρελό του χωριού» της εφημερίδας «SportDay».
O πρώην αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ ανήκει στις «ασπιρίνες» από το 2012, ενώ την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί στον «Δικέφαλο» του Βορρά με τη μορφή δανεισμού. Φέτος έχει μία μόνο συμμετοχή στην Μπουντεσλίγκα και ίσως να δοθεί σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: