Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τα επόμενα βήματα για το γήπεδο!!

Συνάντηση με στελέχη της «Δικέφαλος 1924» θα έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα και θα δώσει κατευθύνσεις για τις επόμενες κινήσεις που απαιτούνται για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Τα επόμενα βήματα για το γήπεδο
Ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» στην Νέα Φιλαδέλφεια έγινε χθες με την ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ που ενημερώνει πως τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική ρύθμιση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Χθες το βράδυ επέστρεψε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Μελλισανίδης, ο οποίος απουσίαζε αρκετό καιρό στο εξωτερικό και από σήμερα θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με επιτελικά μέλη της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», ώστε να ενημερωθεί και να συζητήσει τα δεδομένα που δημιουργούνται με την παραπάνω εξέλιξη.

Από σήμερα κιόλας ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» θα μιλήσει με τους Νίκο Στράτο, Θανάση Κυρατσού και Δημήτρη Ανδριόπουλο (άμεσοι συνεργάτες του στο θέμα του γηπέδου), στους οποίους θα δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις για να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση για την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα.

Πλέον στην ΑΕΚ αναμένουν το «πράσινο φως» για τον φάκελο που έχουν καταθέσει στη ΓΓΑ, ο οποίος προαπαιτείται για την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας από το ΥΠΕΚΑ.

Η «Ένωση», παράλληλα, θα καταθέσει στο αρμόδιο Υπουργείο και έναν συμπληρωματικό φάκελο, στον οποίο θα υπάρχουν και κάποιες ολοκληρωμένες μελέτες και κάποια έγγραφα, όπως εκείνα για τις δασικές υπηρεσίες και την εφορία αρχαιοτήτων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: