Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Χάινκες: «Μέσι, όπως Πελέ και Μαραντόνα»

Ισάξιος του Πελέ και του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ο Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε ο Γιούπ Χάινκες. Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τον Φρανκ Ριμπερί.

Χάινκες: «Μέσι, όπως Πελέ και Μαραντόνα»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι ο Γιούπ Χάινκες, καθώς τον συνέκρινε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Πελέ.

«Ο Μέσι έχει σαρώσει την Χρυσή Μπάλα τα τελευταία χρόνια. Είναι ιδιοφυής και ισάξιος με τον Μαραντόνα και τον Πελέ», τόνισε ο 68χρονος Γερμανός.

Για τον Πορτογάλο άσο ανέφερε: «Ο τρόπος που παίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι απίστευτος. Είναι τόσο δυνατός σωματικά και πολύ επικίνδυνος μπροστά στο τέρμα. Είναι ένας ακόμα μοναδικός παίκτης».

Όσο για τον Ριμπερί και την Μπάγερν σχολίασε: «Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ριμπερί έχει γίνει ομαδικός στην Μπάγερν. Έχει μεγάλο ατομικό ταλέντο στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά ίσως όχι στον βαθμό που το έχουν ο Μέσι και ο Ρονάλντο» και κατέληξε:

«Όμως έχει μάθει να βοηθάει και στην άμυνα και να παίζει για την ομάδα. Νομίζω ότι η επιτυχία της Μπάγερν έχει να κάνει με την ομαδικότητα και ο Ριμπερί έχει ταιριάξει απόλυτα σε αυτό το σύστημα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: