Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αθανασιάδης: «Αν είχαμε περισσότερη τύχη…»

Στην συγκέντρωση που είχε ο ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του ματς με την Μπενφίκα στάθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης, υπογραμμίζοντας πως με λίγη τύχη θα είχε πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Αθανασιάδης: «Αν είχαμε περισσότερη τύχη…»
Στην έλλειψη της τύχης στάθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Μπενφίκα.

Ο 25χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα του σε όλη τη διάρκεια του ματς, τονίζοντας πως δεν έχει σημασία η πιθανότητα οφσάιντ στο γκολ των Πορτογάλων, ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Αθανασιάδης:
«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο γι' αυτή τη στήριξη που είχαμε 90 λεπτά. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, αλλά πιστεύω με την εικόνα του παιχνιδιού αν είχαμε λίγο περισσότερη τύχη ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό».

Για το πλάνο που είχε ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα: «Αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς, ήτανε να έχουμε όλες τις γραμμές κοντά, να μην αφήσουμε χώρους στην πλάτη μας για μια κάθετη πάσα. Πιστεύω ότι το κάναμε πάρα πολύ καλά σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε την απόλυτη συγκέντρωση, αλλά όπως είπα με λίγο περισσότερη τύχη ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό».

Για την Μπενφίκα: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πάρα πολύ δουλεμένη, με συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού, αυτό που ήταν να κάνουμε εμείς ήταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι και κοντά οι γραμμές. Πιστεύω το καταφέραμε, αλλά έτσι είναι η μπάλα, δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν... είναι οφσάιντ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, συνεχίζουμε».

Για τον δεύτερο αγώνα: «Τίποτα, έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο, θα πάμε εμείς στη Λισαβόνα να τα δώσουμε όλα, πάλι συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε την πρόκριση».

Για το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα μακάρι να συνεχιστεί και στο επόμενο παιχνίδι, να καταφέρουμε να έχουμε περισσότερη τύχη κι ίσως το διατηρήσουμε».


Κατσουράνης: «Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί»
Στην καλή και ανταγωνιστική εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπενφίκα στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος πρόσθεσε πως η ομάδα του δέχτηκε ένα γκολ από μια φάση που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.
Με κολακευτικά λόγια για την εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπενφίκα μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης, μετά την λήξη του αγώνα.

Ο διεθνής μέσος τόνισε πως η ομάδα του είχε πιο κλασσικές ευκαιρίες από τους Πορτογάλους αλλά δέχτηκε ένα γκολ από μια φάση που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο εξήγησε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στην υπόθεση πρόκρισης και παρά το γεγονός ότι ο «δικέφαλος του βορρά» είναι το αουτσάιντερ, θα παλέψει στην Λισαβόνα για να ανατρέψει την κατάσταση.


Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι προσπαθήσαμε, τελευταία είχαμε πολύ άσχημη εικόνα σαν ομάδα κυρίως στα παιχνίδια εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, σήμερα νομίζω ότι κάναμε μια καλή προσπάθεια όλοι μαζί, όπως πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι αυτό, να είμαστε μια ομάδα όλοι μαζί, να προσπαθούμε, να' χουμε μια καλή εικόνα στο γήπεδο και αυτό το παιχνίδι να είναι μια αρχή για να έχουμε καλύτερη συνέχεια, νομίζω ότι σταθήκαμε όπως είχαμε πει, αρκετά ανταγωνιστικοί, παίζαμε με μια καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι κι εμείς είμαστε καλή ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες νομίζω, αλλά αντί να πετύχουμε εμείς το γκολ, το φάγαμε σε μια φάση που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δηλαδή η άμυνα να βγαίνει, δεν πιέσαμε καλά την μπάλα, έγινε μια πάσα καλή και φάγαμε το γκολ και νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε από' δω και πέρα, να κοιτάξουμε μπροστά, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε με όσες πιθανότητες έχουμε και θα δούμε».

Για το πλάνο που είχε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα:
«Αυτό δεν μπορούμε να το πουύμε δημοσίως, δεν είναι οι εντολές προπονητή, προσπαθήσαμε να' χουμε τις γραμμές μας όσο πιο κοντά μπορούμε, νομίζω σε κάποια σημεία τα καταφέραμε, σε κάποια άλλα όχι, σου είπα και πριν, τώρα μη λέμε τα ίδια, πρέπει να συνεχίσουμε, να παλεύουμε κάθε ματς και να' χουμε καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο».

Για τη σημασία του πρώτου αγώνα ενόψει της ρεβάνς:
«Σημασία; Είπα και πριν έχουμε κάποιες ελπίδες, χάσαμε στην έδρα μας, δεν είναι υπέρ μας οι πιθανότητες και, αλλά ό,τι ελπίδες έχουμε θα τις κυνηγήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στη ρεβάνς:
«Έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας να αναλύσουμε το παιχνίδι που παίξαμε και θα δούμε».

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο της Τούμπας μετά από πολύ καιρό:

«Θεωρώ ότι μας έδωσε πάρα πολύ μεγάλη ώθηση, τον ευχαριστούμε γι' αυτό που ήτανε δίπλα μας και αν και δεν τον, δεν του δώσαμε χαρά να φύγει με τη, με τη νίκη απ' το γήπεδο, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να κάνουμε τα πάντα και να' χουμε τη μια εικόνα μαχητική στα παιχνίδια και να πάρουμε και αποτελέσματα».

Για την απουσία του απ' τα προηγούμενα ματς:
«Απόφαση προπονητή, ο προπονητής αποφασίζει για όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: