Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πόσα θα βάλει ο Γιαννακόπουλος;

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να ενισχύσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό άμεσα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την άδεια. Πόσα λεφτά αναμένεται να δώσει το καλοκαίρι.

Πόσα θα βάλει ο Γιαννακόπουλος;
Δεδομένο είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ενισχύσει οικονομικά το ερχόμενο καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό, αλλά δίχως τη συμβολή κάποιου ξένου επενδυτή, διότι οι Κινέζοι έκαναν πίσω.

Μετοχές δεν είναι διατεθειμένος να πάρει προς το παρόν και θα καταθέσει χρήματα μέσω της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», όπως φάνηκε και στη συζήτηση που έγινε χθες στα γραφεία της επιχείρησης του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σιγουριά για το ποσό που θα βάλει δεν υπάρχει, αλλά από τη στιγμή που δεν θα έχειι κάποιο… συμπαίκτη, θα πάει σε πιο χαμηλά στάνταρ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα πρόκειται για 2-3 εκατομμύρια αρχικά, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν από τις δύο πλευρές. Δεν είναι λεφτά που μπορούν να… εκτοξεύσουν το «τριφύλλι», όμως είναι σημαντικά για τον σύλλογο και θα του δώσουν «ανάσα» σε μια χρονική στιγμή που έχει πολλές δυσκολίες.

Μετοχές, δεν θέλει να πάρει αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και δεν θα το πράξει μόνο αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο πρόεδρος της ΚΑΕ να βοηθήσει και νωρίτερα, δηλαδή άμεσα, ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα με το θέμα της αδειοδότησης. Ο φάκελος θα πρέπει να είναι πλήρης στις 31 Μαρτίου και το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά όσα λεφτά και αν έρθουν καλοδεχούμενα θα είναι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: