Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο τουρνουά στις ΗΠΑ!!

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού στο τουρνουά «International Champions Cup 2014» το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο τουρνουά στις ΗΠΑ
Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού στο τουρνουά «International Champions Cup 2014» το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός πρόκειται να αντιμετωπίσει την Μίλαν στις 24/07 το οποίο θα γίνει στη Νέα Υόρκη.

«Με ιδιαίτερη χαρά η διοίκηση , η τεχνική ηγεσία και εμείς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού περιμένουμε τον αγώνα με την Μίλαν», ήταν το σχόλιο του Αβραάμ Παπαδόπουλου για το παιχνίδι αυτό.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε κόντρα σε έναν ιστορικό αντίπαλο, μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους, που κατά το μεγαλύτερο τους μέρος θα είναι Έλληνες ομογενείς. Υποσχόμαστε να τιμήσουμε την παρουσία τους προσφέροντας όμορφο θέαμα σε όλους όσους αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο!», κατέληξε.

Τρεις ημέρες αργότερα (27/07) θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την Λίβερπουλ στο Σικάγο.

«Ο Ολυμπιακός είναι πλέον αναπόσπαστα συνδεδεμένος με την πόλη του Σικάγου», ανέφερε ο Κριστιάν Καρεμπέρ.

«Ήδη εκεί λειτουργεί η Σχολή μας και δεκάδες παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Η χαρά που θα νιώσουν θα είναι μεγάλη βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στο Σικάγο – μία από τις δέκα πλέον σημαντικές πόλεις στον κόσμο, στην πόλη των ανέμων- και μάλιστα με αντίπαλο τη φημισμένη Λίβερπουλ! Ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα!», κατέληξε.

Το τελευταίο παιχνίδι θα γίνει στη Μινεάπολις με τον Ολυμπιακός στις 02 Αυγούστου να παίζει με την Μάντσεστερ Σίτι.

«Ακόμα και το όνομα της πόλης προκαλεί ενδιαφέρον! Μινεάπολις, μία σύνθετη λέξη από το MIN που σημαίνει νερό και από την ελληνική λέξη πόλις», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ και πρόσθεσε:

«Εκεί λοιπόν στην πόλη του νερού ο Ολυμπιακός έρχεται με μεγάλη χαρά να αντιμετωπίσει τη μεγάλη Μάνστεστερ Σίτι. Υποσχόμαστε να τιμήσουμε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα έρθουν στο στάδιο TCF Bank να γιορτάσουν μαζί μας αυτόν τον σπουδαίο αγώνα, εμείς ανυπομονούμε!», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: