Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Χρόνια πολλά Γιάννη!!

skondras
Ενημερώθηκε: 21 Φεβρουαρίου, 2014 12:21
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιάννης Σκόνδρας έχει σήμερα (21/2) γενέθλια και η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ του ευχήθηκε χρόνια πολλά.
Το σχετικό κείμενο:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιάννη Σκόνδρα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.
Ο πρώην αρχηγός του Ατρομήτου, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Περιστερίου από το 2005, ήταν μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων (Κ17, Κ19, Κ21), ενώ έχει κληθεί (χωρίς να αγωνιστεί ακόμη) και στην εθνική Ανδρών από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος.
Προτού μετακομίσει στον Ατρόμητο, ο 23χρονος αμυντικός είχε κλέψει τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος στον Ασκληπιό Τρικάλων.
Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που «σημάδεψε» τα πρώτα βήματα του Γιάννη Σκόνδρα στη μεγάλη κατηγορία. Προερχόμενος από την ομάδα της γενέτειρας του, τον Ασκληπιό Τρικάλων, ο 23χρονος διεθνής αμυντικός μετά από 14 αγώνες στην Β’ Εθνική κατηγορία, έκανε ντεμπούτο στην Super League με τη φανέλα του Ατρόμητου εναντίον του ΠΑΟΚ
Στις 27/09/2009 ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Περιστερίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο 19χρονος τότε Σκόνδρας ξεκίνησε στην ενδεκάδα των γηπεδούχων παίρνοντας τη φανέλα με το Νο 32 από τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη. Για την ιστορία οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται για το γκολ του Sergio Conceicao στο 22ο λεπτό, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο μόνος που τον αντιμετώπισε τότε ως αντίπαλο και πλέον θα τον έχει συμπαίκτη είναι ο Alves Maciel Dorvalino…
Συνολικά, ο Γιάννης Σκόνδρας, έχει αγωνιστεί σε 79 αγώνες (εκ των οποίων 8 φορές εναντίον του ΠΑΟΚ) στη Super League από το 2009 έως σήμερα και σε 15 αγώνες Κυπέλλου (εκ των οποίων 1 φορά εναντίον του ΠΑΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: