Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Χατζάρας στο Metropolis: «Μπορεί να παίξει πιο ορθόδοξα ο Άρης»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας και αναφέρθηκε στο κρίσιμο ματς του Άρη με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι από τα ματς που αν τα κερδίσεις έχεις διπλό βαθμολογικό κέρδος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο Άρης θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο και το άγχος που βαρύνει τους παίκτες είναι μεγάλο. Είναι ένα καθοριστικό ματς τόσο για τον Άρη, όσο και για τον Πλατανιά, περισσότερο, όμως, για τον Άρη που πρέπει να πάρει από αυτό το μέγιστο βαθμολογικό κέρδος».

Για την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του Πλατανιά: «Δεν παίζουν μπάλα οι προπονητές, ωστόσο, είναι στα θετικά του Πλατανιά που βρίσκεται εκεί ο Άγγελος. Την ξέρει καλά την ομάδα, είναι ένας έμπειρος προπονητής που μπορεί να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη: «Πάγια τακτική μου είναι να μην σχολιάζω προπονητές, ωστόσο, θα πω ότι κόντρα στην Βέροια ο Άρης έπαιξε ανορθόδοξα. Έπαιξε με ψηλές μπαλιές από πίσω ενώ ο αντίπαλος είχε ένα ψηλό παιδί στην άμυνα. Το καταλαβαίνω ότι το άγχος μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος πράγματα, ωστόσο, θεωρώ πως ο Άρης μπορεί να παίξει πιο ορθόδοξα».

Για την διαφαινόμενη χρησιμοποίηση του Τάτου ως σέντερ φορ: «Ο Τάτος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κρατήσει την μπάλα, να δώσει στήριγμα στους συμπαίκτες του. Δεν θεωρώ πως μπορεί να σταθεί ως φορ, αλλά από την στιγμή που πιθανώς θεωρείται πως δεν υπάρχει κάποια καλύτερη λύση καλώς χρησιμοποιείται».

Για το «αύριο» του Άρη: «Νούμερο ένα πρόβλημα στον Άρη είναι το οικονομικό. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούν οι άνθρωποι του συλλόγου για να έρθουν καλύτερες μέρες και να πάει μπροστά ο σύλλογος κάτι που το έχει ανάγκη και η Θεσσαλονίκη και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα».

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα: «Ο ΠΑΟΚ δικαιούταν το θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ ήταν ένα μέτρο οφσάιντ. Εκτιμώ πως οι ποιοτικοί παίκτες που μπήκαν στο τελευταίο 20λεπτο θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής για να δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στον ΠΑΟΚ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: