Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ματσιούλις: «Το θέλαμε πιο πολύ»!

Στην θέληση και την αποφασιστικότητα που είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιόνας Ματσιούλις μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί του Ολυμπιακού για την 7η αγωνιστική του Top16 της Euroleague.

Ματσιούλις: «Το θέλαμε πιο πολύ»!
Ήταν πολύ πιο αποφασισμένοι για την νίκη οι παίκτες του Παναθηναϊκού, βάσει όσων δήλωσε ο Γιόνας Ματσιούλις, μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» επί του Ολυμπιακού 66-62, για την 7η αγωνιστική του Top16 της Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς:

«Πάντα τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολα. Είναι ντέρμπι και όποιος το θέλει πιο πολύ το παιχνίδι, νικάει. Δείξαμε πως το θέλαμε πιο πολύ και το πήραμε».

Για τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο αλλά ανταποκριθήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τα οφέλη της νίκης:

«Μετά από αυτή τη νίκη μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα πιο θετικά αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να συνεχίσουμε το ίδιο σοβαροί».

Μπράμος: «Δώσαμε σημασία στις λεπτομέρειες»
Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Σε αυτές εστίασε ο Παναθηναϊκός και για αυτό έφτασε στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας και όπως εξήγησε ο Μάικ Μπράμος, οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που καθόρισαν το νικητή του ντέρμπι των «αιωνίων».

«Κάθε παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι σημαντικό, ιδίως όταν πρόκειται για ένα ματς Ευρωλίγκας και όταν αυτό γίνεται στην έδρα μας. Έχεις επτά εντός έδρας ματς στο Top 16 και πρέπει να τα νικήσεις. Έπρεπε να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες και αυτό κάναμε», είπε αρχικά ο 28χρονος διεθνής και συνέχισε:

«Τα πάντα σχεδόν πήγαν σύμφωνα με το πλάνο μας. Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό. Όταν βρεθήκαμε πίσω με πέντε πόντους, δεν τα χάσαμε, αντιδράσαμε και αυτό ήταν κομβικό σημείο. Είχαμε καλή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση αλλά και καλές επιλογές στο σημείο που έπρεπε και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: