Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο Κάμπελ νίκησε τους Παραγουανούς του Ολυμπιακού1

Με πρωταγωνιστή τον Τζόελ Κάμπελ η Κόστα Ρίκα κατάφερε να βάλει τέλος στις τρεις σερί ήττες που είχε σε φιλικά ματς, αφού κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1 της Παραγουάη των Βαλντές και Πέρες.

Ο Κάμπελ νίκησε τους Παραγουανούς του Ολυμπιακού
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Κόστα Ρίκα κόντρα στην Παραγουάη, την οποία νίκησε με σκορ 2-1 και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί με τρεις ήττες σε φιλικές αναμετρήσεις.

Οι Κοσταρικανοί προηγήθηκαν στο 44’ με την ένα γκολ για… Όσκαρ του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος είδε ότι ο Φερνάντες ήταν έξω από την εστία του και τον «κρέμασε» με ένα σουτ που έκανε έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Σαμπορίο που εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασίστ του Μπαράντες και πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Από την πλευρά τους, οι Παραγουανοί μείωσαν με τον Γκόμες, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόχας.

Όσον αφορά τώρα τους παίκτες του Ολυμπιακού, όλοι τους ξεκίνησαν ως βασικοί στη φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο «Σαν Χοσέ». Ο Κάμπελ έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και ο Πέρες και ο Βαλντές αντικαταστάθηκαν στο 64’ και στο 67’, αντίστοιχα.

Δείτε το σχετικό βίντεο




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: