Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Πιστόριους!! (video)

Ο Όσκαρ Πιστόριους ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα που ο γείτονάς του περιέγραφε τη στιγμή που βρήκε το πτώμα της Ρίβα Στίνκαμπ και τον ίδιο από πάνω της να προσεύχεται.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Πιστόριους (video)
Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την τέταρτη μέρα της δίκης του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. Ο γείτονας του παραολυμπιονίκη, Γιόχαν Στιπ, κλήθηκε να καταθέσει και ανέφερε λεπτομερώς όσα αντίκρισε όταν έτρεξε στο σπίτι τους μετά τους πυροβολισμούς που άκουσε. Ο Πιστόριους στο άκουσμα των λεπτομερειών δεν άντεξε, έσκυψε στη θέση του κρατώντας το κεφάλι του και φάνηκε να κλαίει με λυγμούς, όπως και αρκετά μέλη της οικογένειας του θύματος.

«Όταν έφτασα είδα ότι η Ρίβα είχε ένα τραύμα στο μηρό και στο χέρι, καθώς επίσης και στο κεφάλι. Γρήγορα αντιλήφθηκα πως με τέτοια τραύματα δεν μπορούσε να επιζήσει. Δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε. Ο Όσκαρ προσπαθούσε να τη βοηθήσει να αναπνεύσει και έκλαιγε, ενώ προσευχόταν στο Θεό να την αφήσει να ζήσει. Κάποια στιγμή μέσα στις προσευχές του είπε πως αν επιζούσε θα αφιέρωνε όλη τη ζωή του στο Θεό. Δυστυχώς εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι, ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένη για να ζήσει», ανέφερε ο μάρτυρας, ενώ πρόσθεσε πως δεν ήθελε να αφήσει μόνο του τον Πιστόριους καθώς «… ήταν πολύ αναστατωμένος και φοβόμουν μήπως κάνει κακό στον εαυτό του».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: