Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Γαλλική... επανάσταση!!

Ούσα ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο του «Παρκ Ντε Πρενς», η Γαλλία επικράτησε 2-0 της Ολλανδίας σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ και την ανάγκασε στην πρώτη της ήττα ύστερα από 1,5 χρόνο.

Γαλλική... επανάσταση (video)
Η μία έδειξε καλό πρόσωπο, η άλλη προβλημάτισε! Η Γαλλία επικράτησε στο Παρίσι 2-0 της Ολλανδίας σε φιλικό αγώνα ενόψει Βραζιλίας το καλοκαίρι και πήρε καλύτερο... βαθμό ετοιμότητας.

Η νίκη των «τρικολόρ» αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως έβαλαν... φρένο στο αήττητο 17 σερί αγώνων των «οράνιε» που είχαν να χάσουν απ’ τα μέσα Αυγούστου του 2012.

Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Μπενζεμά ύστερα από μπαλιά-λόμπα του Ματουιντί, με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να σουτάρει εν κινήσει από διαγώνια θέση και να χρίζεται σκόρερ με πολύ ωραίο τρόπο. Κι ο δημιουργός του πρώτου τέρματος, έγινε εκτελεστής στο 41’ όταν με εξαιρετικό γυριστό –από πάσα του Βαλμπουενά- ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την... τράπουλα, οι Γάλλοι είχαν την υπεροχή, δίχως τις πολλές φάσεις, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν ουσιαστικά να μπουν στο... κλίμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαν Πέρσι αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση, παρά τις φήμες πως είναι άρρωστος και ενδεχομένως δεν συμμετάσχει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: