Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Βλέπει» νίκη ο Λάτβαλα!

Να διπλασιάσει τις νίκες του θέλει ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα ενόψει του τρίτου γύρου του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι στο Μεξικό (6-9/3).

«Βλέπει» νίκη ο Λάτβαλα
Στις ειδικές διαδρομές του Μεξικού φιλοξενείται ο τρίτος γύρος του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι (6-9/3) το προσεχές τετραήμερο.

Ο νικητής του προηγούμενου αγώνα στη Σουηδία, Γιάρι –Μάτι Λάτβαλα, τόνισε πως πηγαίνει στις χωμάτινες ειδικές με σκοπό τη νίκη.

Ακόμη, ο οδηγός της Volkswagen αναφέρθηκε και στο μειονέκτημα του να μπαίνει πρώτος στις ειδικές, αφού είναι αυτός που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

«Αν όλα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει τότε είναι πιθανό ακόμη και να πάρουμε τη νίκη. Όπως και να έχει αυτός είναι ο κυριότερος στόχος μου. Θέλουμε τουλάχιστον να τερματίσουμε στους βαθμούς. Μία θέση στο βάθρο θα ήταν τέλεια», ήταν τα λόγια του Λάτβαλα, ο οποίος στη συνέχει αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στο ράλι του Μεξικό θα ξεκινά από την πρώτη θέση:

«Έτσι είναι οι κανόνες. Αυτό είναι και το μειονέκτημα του να πηγαίνεις στο Μεξικό από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: