Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Περίπατος» με ρεκόρ Ρονάλντο!

Με τον Ρονάλντο να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της, η Πορτογαλία σάρωσε με 5-1 το Καμερούν σε φιλικό ματς προετοιμασίας.

«Περίπατος» με ρεκόρ Ρονάλντο
Η Πορτογαλία σάρωσε 5-1 το Καμερούν στο «Μαγκαλάες Πεσόα» της Λεϊρία σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής αμφοτέρων στο επικείμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όμως το γεγονός της ημέρας ήταν τα δύο τέρματα που σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό, αφού ο άσος της Ρεάλ έφτασε τα 49 γκολ με το εθνόσημο και έγινε ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ξεπερνώντας τον Πέδρο Παουλέτα, που πριν την έναρξη της αποψινής αναμέτρησης είχε σημειώσει 47 γκολ.
Το ματς ήταν μέτριο στο πρώτο μέρος, με τον Ρονάλντο στο 21΄να ανοίγει το σκορ μετά από προσπάθεια του Ζοάο Περέιρα και τον Αμπουμπακάρ στο 43΄να ισοφαρίζει για τα «λιοντάρια» με προσωπική ενέργεια.

Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Πάουλο Μπέντο έφεραν την «έκρηξη» για τους Ίβηρες, που μέσα σε ένα λεπτό «καθάρισαν» την αναμέτρηση με τους Μεϊρέλες στο 66’ και Κοεντράο στο 67’. Στη συνέχεια, οι αλλαγές του Βίλχελμ Φούνκελ έφεραν σύγχυση στην άμυνα των Αφρικανών και οι Εντίνιο στο 77’ και Ρονάλντο στο 83’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: