Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Σμάιχελ: «Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται μεταγραφές»

Οι παίκτες φταίνε για την κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή χρονιά και για αυτό η αγγλική ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, σύμφωνα με τον Πέτερ Σμάιχελ.

Σμάιχελ: «Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται μεταγραφές»
Στο πλευρό του Ντέιβιντ Μόγες στάθηκε σε δηλώσεις του ο Πέτερ Σμάιχελ, καθώς όπως τόνισε, δεν φταίει εκείνος για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Νομίζω ότι ο Ντέιβιντ είναι μια καλή επιλογή. Έχει δείξει ότι έχει την ικανότητα, μπορεί να μείνει σε ένα μέρος για πολύ καιρό», τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και συνέχισε:

«Στη Γιουνάιτεντ θέλουμε τους προπονητές μας να μένουν για πολύ καιρό, αλλά η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη για αυτόν. Θα μάθει πολλά για τον εαυτό του, όλοι θα μάθουν πολλά για αυτόν και θα βγει πιο δυνατός».

Ο 50χρονος Δανός πρόσθεσε: «Νομίζω ότι χρειάζεται να πάρει πολλούς παίκτες, το πόσους δεν το ξέρω. Όμως, νομίζω ότι πρέπει να φύγουν και κάποιοι. Υπάρχουν πολλοί που είμαι απογοητευμένος μαζί τους» και συμπλήρωσε:

«Για να είσαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χρειάζεσαι υπευθυνότητα. Πολεμάς, ποτέ δεν τα παρατάς, ακόμα και τις μέρες που τα πράγματα δεν πάνε καλά για εσένα, πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς».

Ο πρώην πλέον πορτιέρο κατέληξε λέγοντας: «Μερικοί παίκτες δεν το έχουν κάνει αυτό φέτος και απογοητεύτηκα. Νομίζω ότι ο Μόγες έχει καταλάβει ποιους μπορεί να εμπιστευτεί και ποιους όχι. Το καλοκαίρι νομίζω ότι θα δείτε πολλούς να φεύγουν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: