Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Μαζεύονται» στη Νέα Μεσημβρία!

Στη διάθεσή του θα έχει από σήμερα όλους τους διεθνείς ο Γιώργος Γεωργιάδης εν όψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα. Εκτός μόνος ο τραυματίας Λίνο.

«Μαζεύονται» στη Νέα Μεσημβρία
Το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και για τον ΠΑΟΚ ιδιαίτερα σημαντικό, αφού «παίζονται» οι θέσεις για τη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και τους αγώνες που έχουν οι Θεσσαλονικείς με τους Πειραιώτες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η νίκη μοιάζει να είναι μονόδρομος για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Γιώργο Γεωργιάδη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός μετρούσε μέχρι χθες δώδεκα απουσίες, αφού οι περισσότεροι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και ο Λίνο είναι τραυματίας.

Στη διάθεση του Έλληνα προπονητή θα επιστρέψουν οι Κατσουράνης, Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Πόζογλου, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Στοχ, Νάτχο, Κάτσε και Λάζαρ.

Εν τω μεταξύ, καλά είναι τα νέα για την κατάσταση του Μάρτεν Μάρτενς, ο οποίος άργησε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν (στον λαγονοψοΐτη).

Κανονικά προπονήθηκε ο Μιγκέλ Βίτορ, με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να κάνει ατομικό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς και να μην αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση.

Επίσης, στην προπόνηση συμμετείχε και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, που προχθές απουσίασε μια κι έπρεπε να τακτοποιήσει γραφειοκρατικές εκκρεμότητες σχετικά με την άδεια παραμονής του.

Όσον αφορά τώρα τους Μαντούρο και Χούσεν, προφυλάχθηκαν χθες από τον Γεωργιάδη, λόγω των συνεχόμενων αγώνων που έχουν παίξει και της σχετικής επιβάρυνσης που έχουν υποστεί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: