Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Κάθε ΑΕΚτζής και μετοχή!!

Συνεχίζουν το… σπριντ στην ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»! Από την επόμενη Τετάρτη θα γίνει η επανέναρξη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου στη «Δικέφαλος 1924» με την τιμή της μετοχής να ανέρχεται στα 10ευρώ

Κάθε ΑΕΚτζής και μετοχή!
Όπως αναμενόταν, μετά το εμπόδιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, που ξεπεράστηκε, στην ΑΕΚ συνεχίζουν να τρέχουν σε πυρετώδεις ρυθμούς για την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με ανακοίνωσή το απόγευμα της Τετάρτης, η «Δικέφαλος 1924» ενημερώνει πως η επανέναρξη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου θα ξεκινήσει την επόμενη Τετάρτη (12/3). Έτσι όλοι οι ΑΕΚτζήδες θα μπορούν να συνεισφέρουν για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς». Μάλιστα, η τιμή της κάθε μετοχής ορίστηκε στα 10ευρώ, ποσό ιδιαίτερα προσιτό για κάθε «κιτρινόμαυρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» :

«Η «Δικέφαλος 1924» Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Η τιμή της κάθε μετοχής στοιχίζει δέκα (10) ευρώ.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα δέχεται τις καταθέσεις από την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 όταν και θα έχουν ενημερωθεί όλα τα καταστήματά της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: