Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Μπαρέζι: «Ο Πουγιόλ είναι ένας από τους καλύτερους»

Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι ο Κάρλες Πουγιόλ, σύμφωνα με τον Φράνκο Μπαρέζι.

Μπαρέζι: «Ο Πουγιόλ είναι ένας από τους καλύτερους»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Φράνκο Μπαρέζι για τον Κάρλες Πουγιόλ. Όπως τόνισε, είναι ένας από τους τελευταίους θρύλους του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

«Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Μπαρτσελόνα, 19 χρόνια σε μια ομάδα είναι εκπληκτικό. Είναι ένας από τους καλύτερους και θα μας λείψει μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε ο 53χρονος παλαίμαχος Ιταλός και πρόσθεσε:

«Είναι ένα παράδειγμα για όλους. Υπήρξε ένας από τους τελευταίους θρύλους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Πουγιόλ θα μείνει ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της ιστορίας».

Ο παλαίμαχος αμυντικός κατέληξε: «Τα συγχαρητήριά μου στον Πουγιόλ για όλα όσα προσέφερε στο ποδόσφαιρο και για αυτό που σημαίνει για τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει παίξει για πολλά χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο και πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους αμυντικούς που έχουν υπάρξει». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: