Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Γρήγορα θα το ξεχάσουν!

Την Β. Ιρλανδία υποδέχτηκε η Κύπρος στη Λευκωσία με τις ομάδες να μένουν στο 0-0. Υπερείχαν στις λεπτομέρειες οι γηπεδούχοι. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι.

Γρήγορα θα το ξεχάσουν
Φιλικό αγώνα, τον οποίο θα θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν, έδωσαν Κύπρος και Β. Ιρλανδία, με το ματς να «κολλάει» στο 0-0.

Οι δυο ομάδες δεν συμμετέχουν στα τελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2014 στην Βραζιλία, αλλά βρήκαν την ευκαιρία να ανασυγκροτηθούν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αλλά και νέα πρόσωπα.

Αν κάποια ομάδα δικαιούται να μιλάει για το ποια είχε την υπεροχή στον αγώνα αυτή ίσως είναι η Κύπρος. Παρόλα αυτά τις πρώτες ευκαιρίες του ματς τις έκαναν οι Βορειοιρλανδοί.

Στο δέκατο λεπτό ο Κρις Μπράντ απείλησε πρώτος την εστία του Γεωργαλίδη, με τον τελευταίο να μπλοκάρει το αριστερό σουτ. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, επέμειναν αλλά μέχρι την μισή ώρα της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα η Μεγαλόνησος πήρε τα πάνω της και κερδίζοντας όλο και πιο πολλά μέτρα στο γήπεδο, γινόταν απειλητική.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν παρόμοια, με τους παίκτες των δυο ομάδων, όπως ήταν φυσικό, να βλέπουν το ματς κατά κάποιο τρόπο σαν αγγαρεία. Στο 76’ η ομάδα του Μάικλ Ο’νιλ έμεινε με δέκα, καθώς ο Μακ Άλεϊ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Γεγονός, το οποίο δεν επηρέασε σε τίποτα την εξέλιξη του αγώνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: