Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τσάνας: «Τα λόγια χάνουν τη σημασία τους»

Με δυσκολία προσπαθούσε ο Κώστας Τσάνας να βρει της κατάλληλες λέξεις για να περιγράψει τον θρίαμβο της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Τουρκία.

Τσάνας: «Τα λόγια χάνουν τη σημασία τους»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την επική ανατροπή της Εθνικής Ελπίδων και τη νίκη απέναντι στην Τουρκία εμφανίστηκε ο Κώστας Τσάνας. Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως τα συγχαρητήρια δεν φτάνουν για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο αρχηγός της τουρκικής αποστολής έδωσε τα εύσημα στο ελληνικό τιμ.

Αναλυτικά:
«Μερικές φορές, όπως σήμερα, τα λόγια χάνουν τη σημασία τους. Όλα τα παιδιά είτε αγωνίστηκαν είτε όχι, έδειξαν ότι έχουν μπροστά τους λαμπρό μέλλον και έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να πάρουν τη νίκη. Έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και τεράστια ψυχή και πίστη.

Το να τους δώσω συγχαρητήρια είναι λίγο. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι ο αρχηγός της τουρκικής αποστολής όταν έληξε το ματς μας είπε «respect». Έμεινα έκπληκτος γιατί παρά τη καταρρακτώδη βροχή όλοι οι φίλαθλοι παρέμειναν στη θέση τους και εμψύχωναν συνεχώς τα παιδιά. Η άψογη συμπεριφορά τους είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας", σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: