Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η καρδιά της πρωταθλήτριας…!

Ισπανία ήταν η νικήτρια του ματς μεταξύ των δυο τελευταίων φιναλίστ του EURO, επικρατώντας με 1-0 της Ιταλίας στην Ιβηρική Χερσόνησο.


Η καρδιά της πρωταθλήτριας…
Η Ισπανία επεκράτησε 1-0 της Ιταλίας στο «Βιθέντε Καλντερόν» σε σπουδαίο φιλικό ματ προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής τους στο Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού και συνέχισε τις επιτυχίες επί της «σκουάντρα ατζούρα» μετά τη νίκη των «φούρια ρόχας» στον τελικό του EURO 2012 με 4-0.

Ο Πέδρο ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης στο 63’, ενώ το ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές κόσμου έκανε ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και Τσέζαρε Πραντέλι χρησιμοποίησαν, ως επί το πλείστον, βασικές ενδεκάδες και δοκίμασαν πολλούς παίκτες στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι Ισπανοί έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όπως έπεσαν πάνω στον καταπληκτικό Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Στην επανάληψη, έπεσε ο ρυθμός τους και χρειάστηκε η ενέργεια του επιθετικού της Μπαρτσελόνα για να πάρουν τη νίκη, αφού οι πολλές αλλαγές στη συνέχεια δε βοήθησαν στο να υπάρξει το καταλληλότερο θέαμα, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να χάνουν, πάντως, κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: