Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Παραιτήθηκε ο Γεωργιάδης!

georgiadis
Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη υπέβαλλε γραπτώς, χθες αργά το βράδυ, ο αντιπρόεδρος του φορέα, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.
Στην επιστολή του αναφέρετε σε σωρεία παραβάσεων που έχουν συμβεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αναλυτικότερα τα όσα ανέφερε:
«Σήμερα 5/3/2014 πληροφορήθηκα από τον Τύπο ότι πρόκειται να συνεδριάσει απόψε το Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Αρη.
Η συνεδρίαση αυτή καθώς και η συνεδρίαση στις 25/2/2014, που όπως πληροφορήθηκα έλαβε χώρα, πραγματοποιήθηκαν ερήμην μου και εν αγνοία μου, χωρίς να κληθώ για να συμμετάσχω, κατά παράβαση ρητής διάταξης του Καταστατικού του Σωματείου.
Οι παραβιάσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε σωρεία παραβιάσεων του Νόμου και διατάξεων του Καταστατικού, που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα με πρωταγωνιστές  τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Παναγιώτη Στεφανίδη  και τον Αντιπρόεδρο αυτού Βασίλειο Φουρλίγκα συνεπικουρούμενους  από τα ήδη παραιτηθέντα πρώην μέλη του Δ.Σ. ( Θ.Τανούλα ,  Αν. Ταμπακούλη και Αγγ. Μυσιρλή) και από τον αποπεμφθέντα από μηνών Δημ. Τατάκη, με αποκορύφωμα τη σύγκληση της παράνομης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 26/2/2014, δυνάμει απόφασης του Δ.Σ. στις 21/2/2014, που συνεδρίασε χωρίς να βρίσκεται σε απαρτία.
Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών ήταν η λήψη ακύρων αποφάσεων από την έκτακτη Γενική Συνέλευση  για θέματα εκτός ημερησίας διατάξεως από πρόσωπα, που δεν είναι καν μέλη του Σωματείου ή δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.     Επειδή οι παραπάνω ενέργειες, τις οποίες ουδέποτε ενέκρινα και δημόσια κατέκρινα,  διακωμωδούν τις διαδικασίες του Σωματείου, απαξιώνουν τη θεσμική λειτουργία του στις συνειδήσεις των μελών του αλλά και του Αρειανού κόσμου και μειώνουν το κύρος του και την υπόληψή του στην κοινωνία γενικότερα, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ πλέον να συμμετέχω σε ένα Δ.Σ., που μετέρχεται τέτοιες μεθόδους με σκοπό τη μεταπήδηση κάποιων από τα μέλη του  σε διοικητικούς θώκους στην Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.
Επειδή ούτως ή άλλως σήμερα δεν υφίσταται διοικητικό συμβούλιο στην Κ.Μ.Α. ,  διότι δεν έχουν απομείνει σ΄αυτό πέντε τουλάχιστον μέλη, όπως ορίζει το Καταστατικό, μετά τις ομολογημένες παραιτήσεις των Παναγιώτη Στεφανίδη και Βασίλειου Φουρλίγκα, σε δικόγραφο του Σωματείου, που  κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, στο οποίο ρητά αναφέρεται , μεταξύ άλλων, ότι οι προαναφερόμενοι ήταν «μέχρι πρότινος» μέλη του Δ.Σ., υποβάλω την παραίτησή μου από  το Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Αρη
Κωνσταντίνος Γεωργιάδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: