Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Προσφυγή Σκόρδα κατά ΚΜΑ!!

Αίτηση για να ακυρωθεί κάθε απόφαση που πάρθηκε στο τελευταίο ΓΣ της ΚΜΑ κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ οι δύο πλευρές θα τα πουν στο δικαστήριο στις 18ης Μαρτίου.

Προσφυγή Σκόρδα κατά ΚΜΑ
Νομικά κατά της Κοινωνίας Μελών Άρη κινήθηκε ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση για να ακυρωθεί η Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ της περασμένης Τετάρτης , στην οποία δεν είχε δώσει το «παρών» ο ίδιος. Ο κ. Σκόρδας ζητάει να ανακληθούν όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν στη συγκεκριμένη ΓΣ, μεταξύ των οποίων ήταν και η «πτώση» της νυν διοίκησης και η προσφυγή του θα εκδικαστεί αύριο (7/3). Επιπλέον, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην εφαρμοστούν οι αποφάσεις μέχρι να βγάλει απόφαση το δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Ειρηνοδικείο απέρριψε το αίτημα που είχε υποβάλλει η ΚΜΑ για ανάκληση της διοίκησης Σκόρδα, ενώ ορίστηκε δικάσιμος για τις 18 Μαρτίου και τότε θα βγει η οριστική απόφαση.

Προφανώς, με τη συγκεκριμένη του κίνηση ο επικεφαλής την ΠΑΕ θέλει να «καπαρώσει» την παραμονή του στην ΠΑΕ σε περίπτωση που το Ειρηνοδικείο κρίνει σε περίπου δύο εβδομάδες από τώρα ότι πρέπει να αποτελέσει παρελθόν το τωρινό ΔΣ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: