Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Με συνταγή… Λίβερπουλ!!

Στη Λίβερπουλ έχει βρει πάρει φόρα και σκοράρει συνεχώς. Ο Στάριτζ όμως το «κόλλησε» πάλι και οδήγησε την εθνική Αγγλίας στη φιλική νίκη 1-0 επί της Δανίας του Μόρτεν Όλσεν.

Με συνταγή… Λίβερπουλ!
Καλά που υπήρχε και ο Ντάνιελ Στάριτζ!

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ σκόραρε και οδήγησε την εθνική Αγγλίας στη φιλική νίκη 1-0 επί της αντίστοιχης Δανίας στο "Γουέμπλεϊ" και έδειξε πως μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στάριτζ και Ρούνεϊ δεν θύμιζαν, στην αρχή της αναμέτρησης, τους παίκτες που είναι σε εξαιρετική κατάσταση στην Premier League και τα "τρία λιοντ΄ζρια", πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ήταν ακίνδυνα. Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του Μόρτεν Όλσεν είχαν σαν πρώτο μέλημα να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Μετά… Ντάνιελ Στάριτζ! Ο επιθετικός των "ρεντς" δέχτηκε την πολύ ωραία πάσα από τον Λαλάνα της Σαουθάμπτον και έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα (82’) και, παράλληλα, τη νίκη επί των "βίκινγκς".

Αγγλία( Ρόι Χότζον): Άσλεϊ Κόουλ, Σμόλινγκ, Κέιχιλ, Γκλεν Τζόνσον, Γουίλσιρ, Τζέραντ, Χέντερσον, Στέρλινγκ, Στάριτζ, Ρούνεϊ

Δανία (Μόρτεν Όλσεν): Σμάιχελ, Κιάερ, Άγκερ, Γιάκομπσεν, Άνκερσεν, Κρον-τέιλι, Πόουλσεν, Κβιστ, Λάρσεν, Σλοθ, Μπέντνερ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: