Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Επαναφέρει τον Μέντες!

Την προσοχή των παικτών του Παναθηναϊκού στο προσεχές ματς με τον Άρη εφιστά ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Μέντες μετά από δύο μήνες.

Επαναφέρει τον Μέντες
Το βάρος στην «προσγείωση» των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη έχει ρίξει ο Γιάννης Αναστασίου εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Άρη για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30).

Εκείνο που περιμένει ο 41χρονος προπονητής από τους «πράσινους» είναι να αντιμετωπίσουν με την ίδια σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Λαγό και, σύμφωνα με την SportDay, αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα μετά από περίπου δύο μήνες τον Μέντες.

Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ο Ολλανδός χαφ ήταν στις 11 Ιανουαρίου, στη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού, και μετά είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Στη συνέχεια, μπήκε ως αλλαγή στο εκτός έδρας 1-1 του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη κι αγωνίστηκε για 33 λεπτά και πάλι είχε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός στη συνέχεια, αλλά πλέον είναι έτοιμος.

Ήδη ο Αναστασίου είχε ένα τετ-α-τετ με τον Μέντες, ο οποίος του ζήτησε να είναι στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός και τώρα είναι 100% έτοιμος να παίξει με τον Άρη.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε ότι δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με τους «κίτρινους» και όλα δείχνουν ότι το 4-4-1-1 θα γίνει 4-4-2, ενώ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ο Μλάντεν Πέτριτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: