Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Άσφαιροι» ο Μέσι και η παρέα του!!

Αν δεν σκοράρει η τριάδα Μέσι-Αγκοέρο- Ιγκουαςΐν, υπάρχει πρόβλημα. Η Αργεντινή έμεινε στο 0-0 με την Ρουμανία σε φιλική αναμέτρηση και έδειξε ανέτοιμη ενόψει Μουντιάλ.

«Άσφαιροι» ο Μέσι και η παρέα του!
Όταν έχεις στην ενδεκάδα τους Μέσι, Αγκουέρο και Ιγκουαΐν, μόνο αυτό δεν περιμένεις!

Η εθνική Αργεντινής έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη της Ρουμανίας και έδειξε πως δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Με ένα ατυχές συμβάν ξεκίνησε η αναμέτρηση. Ο Λίονελ Μέσι έκανει εμετό στο γήπεδο χωρίς να έχει δοθεί, μέχρι στιγμής, καμία εξήγηση. Αυτό ίσως να επηρέασε τους συμπαίκτες του, αλλά, όπως και να ‘χει, το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι. Οι παίκτες του Αλεχάντρο Σαμπέλα δεν έπιασαν τα γνωστά πολύ υψηλά στάνταρ τους σε απόδοση και το τελικό 0-0 δημιουργεί στο εκλέκτορα της «μπιανκοσελέστε» ερωτηματικά ενόψει του Μουντιάλ.

Αργεντινή ( Αλεχάντρο Σαμπέλα): Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Ρόχο, Μπασάντα, Φερνάντεζ, Μαστσεράνο, Ντι Μαρία, Γκάγκο, Μέσι, Ιγκουαΐν, Αγκουέρο

Ρουμανία ( Βίκτορ Πιτούρκα): Ταταρουσάνου, Ρατ, Ματέλ, Γκριγκόρε, Γκάρντος, Τσιπσίου, Τανάσε, Μπουρτσεάνου, Πιντίλι, Μαξίμ, Μαρικά Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: