Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Φορτσάρει» για Ντούνη η ΑΕΚ!

Δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Μάρκου Ντούνη μπαίνει η ΑΕΚ, καθώς υπάρχει η πίστη, μετά και τις «ευλογιές» του Ίλια Ίβιτς, ότι ο παίκτης μπορεί να προσφέρει. Τι… φρενάρει τη μεταγραφή.

«Φορτσάρει» για Ντούνη η ΑΕΚ
Ο, τι καλύτερο κυκλοφορεί από νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσει να κάνει άμεσα δικό της η ΑΕΚ εν όψει Foootball League.

Ένας από τους παίκτες που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και βρίσκεται στα υπ’ όψιν εδώ και καιρό είναι ο Μάρκος Ντούνης. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες οι «κιτρινόμαυροι» θα εντείνουν τις προσπάθειες τους ώστε να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των σπορ». Για τις δυνατότητες του 22χρονου εξτρέμ έχει εγγυηθεί ο Ίλια Ίβιτς, κάτι που σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους της «Ένωσης».

Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλή περίπτωση, διότι ο Ντούνης δεν μπορεί να υπογράψει από τώρα, διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Αυτό το… εμπόδιο θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν άμεσα στην ΑΕΚ για να κλείσει η μεταγραφή.

Σε 24 συμμετοχές στη φετινή Superleague o Ντούνης έχει 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ από το 2011 που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των «κυανέρυθρων» έχει σημειώσει 6 τέρματα σε 47 εμφανίσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: