Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο Ντόμινικ Γουίλκινς κριτικάρει τον Λεμπρόν!

Καθόλου δεν εντυπωσιάστηκε ο Ντόμινικ Γουίλκινς από τους 61 πόντους του Λεμπρόν Τζέιμς απέναντι στους Μπόμπκατς. «Εγώ στα 54 θα έβαζα 40 πόντους», δήλωσε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού.

Ο Ντόμινικ Γουίλκινς κριτικάρει τον Λεμπρόν
Οι 61 πόντοι του Λεμπρόν Τζέιμς στη νίκη του Μαϊάμι επί των Μπόμπκατς έχουν γίνει κεντρικό θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ από χθες. Δεν έμειναν όλοι, ωστόσο, εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του «βασιλιά». Ο Ντόμινικ Γουίλκινς, θρύλος του ΝΒΑ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, θεωρεί πως ο Λεμπρόν Τζέιμς… βρήκε και τα έκανε.

«Δεν αμφισβητώ πως ήταν ‘ζεστός’. Όμως πρέπει να σκεφτούμε πως έπαιζε με τους Μπόμπκατς, μια ομάδα που έχει αρνητικό ρεκόρ και δεν είχε παίκτη να τον μαρκάρει. Πού ήταν η αντίπαλη άμυνα; Κι εγώ στα 54 μου θα έβαζα 40 πόντους απέναντι σε μια τέτοια άμυνα. Ο Λεμπρόν είναι τρομερός αθλητής, χωρίς αμφιβολία. Ήμουν κι εγώ τέτοιος στην εποχή μου, αλλά είχα 30 πόντους μέσο όρο απέναντι σε μεγάλους παίκτες όπως ο Λάρι Μπερντ και ο Μάικλ Τζόρνταν, τους οποίους έπρεπε κιόλας να μαρκάρω στην άλλη πλευρά του παρκέ. Ήταν αρκετή αυτή η εμφάνιση του Λεμπρόν για να τον βάλει δυναμικά στην ψηφοφορία για το βραβείο του MVP; Ξεχνάμε πόσο βάρος κλήθηκε να σηκώσει ο Ντουράντ στη Θάντερ με τους τραυματισμούς του Γουέστμπρουκ», τόνισε ο Ντόμινικ Γουίλκινς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: