Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ενόψει Ολυμπιακού φωνάζει ο ΠΑΟΚ!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta τις φωνές-διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για τις ημερομηνίες των ημιτελικών του κυπέλλου. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας αιφνιδιάζει η επιλογή του ΠΑΟΚ να κάνει θόρυβο με αφορμή την…ημερομηνία του πρώτου αγώνα κυπέλλου του με τον Ολυμπιακό.
Με ποιόν παίζει την Κυριακή ο ΠΑΟΚ; Με τον Ολυμπιακό. Σε τι κατάσταση είναι ο ΠΑΟΚ; Προερχόμενος από τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα με συνολικό σκορ 0-4 κι από τέσσερις ήττες σερί εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, συν το 2-2 με τον Εργοτέλη, τον οποίο κέρδιζε με 2-0. Αποτελέσματα που τον έφεραν 19 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό και τον οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει προπονητή. Να βάλει στη θέση του Στέφενς τον Γεωργιάδη προσωρινά, μέχρι να αναλάβει ο Σάντος, λέω εγώ.
Παίζοντας λοιπόν με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα κλασικά ελληνικά δεδομένα, δεν έχει άλλη επιλογή από το να φτιάξει λίγο κλίμα ενόψει ακριβώς του συγκεκριμένου ντέρμπι. Είναι απλό.
Αν ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα με τις ημερομηνίες των ημιτελικών του κυπέλλου, θα είχε βγει δημόσια και θα το είχε πει από τις προηγούμενες ημέρες, από την περασμένη Παρασκευή συγκεκριμένα, μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό του από το Γιουρόπα Λιγκ. Θα είχε κάνει μία ανακοίνωση η, έστω θα το είχε πει ένας παράγοντάς του με  μία δήλωση, ότι «εμείς κύριοι θέλουμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στις 12 του Μάρτη, αφού τότε υπάρχει ελεύθερη ημερομηνία. Δεν μας ενδιαφέρει να διευκολυνθεί ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς του με τη Γιουνάϊτεντ».
Δεν το έκανε, όμως, ο ΠΑΟΚ. Ίσως γιατί έβλεπε ότι η ομάδα του δεν ήταν σε καλή κατάσταση αυτό τον καιρό. Ίσως γιατί δεν ήθελε να παίξει κολλητά δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες (Κυριακή για πρωτάθλημα και Τετάρτη για κύπελλο) με τον Ολυμπιακό για λόγους κίνησης εισιτηρίων, δηλαδή εισπραχτικούς. Δεν ξέρω, τέλος πάντων, για ποιους λόγους, αλλά δεν το έκανε.
Το είπε ο ΠΑΟΚ ότι θέλει να παίξει στις 12 του μήνα, δηλαδή την προσεχή Τετάρτη, μόλις προχθές Τρίτη. Όταν είχε γίνει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όταν είχε υποστεί την ήττα σοκ ο Ολυμπιακός κι όταν άρχισε μία φημολογία περί κινδύνου τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη.
Κάνω κανένα λάθος;
Γνώμη μου απλά είναι ότι η ΕΠΟ έπρεπε να είχε δώσει στη δημοσιότητα τις πιθανές ημερομηνίες των ημιτελικών αμέσως μετά τα προημιτελικά κιόλας. Κι εκεί θα είχε εκτεθεί κι ο ΠΑΟΚ, γιατί πολύ απλά δεν θα είχε καμία αντίδραση...
Πάντως, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει κατά βάθος να θέλει πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γιουνάϊτεντ. Για να είναι η προσοχή του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι όχι τόσο στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: