Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Ελληνική καρδιά, ψυχή και σχέδιο»

Περήφανοι για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Τουρκία εμφανίστηκαν οι σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Νίκος Καρέλης και Ανδρέας Μπουχαλάκης.

«Ελληνική καρδιά, ψυχή και σχέδιο»
Κάθε λόγο να είναι χαρούμενη μετά τη νίκη της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Τουρκία είχαν οι Έλληνες διεθνείς. Οι σκόρερ της ομάδας του Κώστα Τσάνα, Νίκος Καρέλης και Ανδρέας Μπουχαλάκης, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκαν στο πάθος που οδήγησε την ομάδα στη μεγάλη επικράτηση.

Νίκος Καρέλης: «Φαινόταν δύσκολο, αλλά εμείς πιστεύαμε στην ανατροπή! Κρατήσαμε πίσω με πάθος και θέληση και στην επίθεση ψάχναμε με μυαλό την ευκαιρία για να πετύχουμε γκολ. Αξίζουν πολλά μπράβο στους φιλάθλους. Πιστεύω ότι και στα δύο τελευταία ματς θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε: τη νίκη».
Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Παρακολουθήσατε όλοι σας μια μεγάλη προσπάθεια και μια απίστευτη νίκη. Όταν όλοι απογοητεύθηκαν, εμείς συνεχίσαμε απτόητοι την προσπάθειά μας και φτάσαμε σε έναν θρίαμβο. Η ελληνική καρδιά και ψυχή, μαζί με το οργανωμένο σχέδιο έφερε μια ακόμη μεγάλη νίκη για την Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: