Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Σλούκας: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Σλούκας: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»«Κλειδί» του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι για το TOP 16 της Ευρωλίγκας είναι ο ρυθμός όπως υποστήριξε ο Κώστας Σλούκας.

Ο περιφερειακός άσος των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να επιβάλουν τον δικό του ρυθμό και πως όλοι πρέπει να παίξουν δυνατά για να μπορέσουν να πάρουν την νίκη.

«Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Η Αρμάνι έρχεται χωρίς άγχος και αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Πρέπει να τους πιέσουμε πολύ περισσότερο στην περιφέρεια για να τους αποτρέψουμε από το να σκοράρουν πολύ και να πάρουμε τη νίκη έστω και με ένα πόντο», είπε και πρόσθεσε για το αν είναι έτοιμος να καλύψει το… κενό του Σπανούλη…

«Προσπαθώ συνέχεια να προσφέρω και σε άμυνα και σε επίθεση. Σημασία δεν έχει τι θα κάνω μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα. Πρέπει να παίξουμε δυνατά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Όσο για το αν υπάρχει πίεση από την ήττα από τη Φενέρ: «Δεν υπάρχει καμία πίεση. Είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει απλά να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: