Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τσιρίλο και του χρόνου!

Στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν θα ανήκει ο Μπρούνο Τσιρίλο, όπως συμφώνησε με το Νίκο Λυμπερόπουλο. «Γεμίζει» η γραμμή της άμυνας των «κιτρινόμαυρων».

Τσιρίλο και του χρόνου
Μπορεί στη Γ’ Εθνική ο Μπρούνο Τσιρίλο να μην έχει αγωνιστεί πολλές φορές με την ΑΕΚ, αφού το επίπεδο των αντιπάλων δεν καθιστά αναγκαία την παρουσία ενός αμυντικού που καταλαμβάνει θέση ξένου στην ενδεκάδα, ωστόσο θα παραμείνει στην ομάδα και στη Football League συμπληρώνοντας τετραετία (μετά τη διετία 2005-07 και την παρουσία του τη φετινή σεζόν) με τα κιτρινόμαυρα.

Ο 37χρονος αμυντικός συναντήθηκε με το Νίκο Λυμπερόπουλο και συμφώνησε να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην «Ένωση», που πλέον γεμίζει τα μετόπισθεν. Ήδη για τη θέση του στόπερ θεωρούνται σίγουροι οι Σαρρής (Εργοτέλης), Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα) και Λαμπρόπουλος (Πανιώνιος).

Μένει να φανεί τι θα συμβεί με τους υπάρχοντες αμυντικούς, με την παραμονή των Ρόβα και Γεωργέα (που προσφέρουν και σε άλλες θέσεις) να είναι δεδομένη, αυτή του Σταθάκη αμφίβολη και τους νεαρούς Τσούπρο και Τζανετόπουλο πιθανότατα να παραχωρούνται δανεικοί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: