Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Φουλ» για τις άδειες!

Ένα-ένα ολοκληρώνονται τα ζητήματα που απαιτούνται για να εξασφαλίσει η ΑΕΚ την οικοδομική άδεια για να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

«Φουλ» για τις άδειες
Χωρίς φρένο προχωρούν στην ΑΕΚ το θέμα του νέου γηπέδου, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επιθυμεί να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Κάθε μέρα υπάρχει και μία εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα και χθες υπήρξε η έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την συμμετοχή των φιλάθλων στο μετοχικό κεφάλαιο της «Δικέφαλος 1924», η οποία έχει δημιουργηθεί μόνο για την κατασκευή του γηπέδου.

Έτσι, ο κόσμος της «Ένωσης» (με τρόπο για τον οποίο θα ενημερωθεί αναλυτικά τις προσεχείς μέρες από τον σύλλογο) θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στο έργο και να γνωρίζει ότι βοήθησε κι εκείνος έμπρακτα στο να γυρίσει η ΑΕΚ στο σπίτι της.

Πλέον στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν το «πράσινο φως» της Γ.Γ.Α για το φάκελο καταλληλότητας του γηπέδου, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στον Μάρτιο και στη συνέχεια θα κατατεθεί ο φάκελος και οι σχετικές μελέτες στο ΥΠΕΚΑ.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ περιμένουν να ολοκληρωθεί το ζήτημα της νομοθετικής ρύθμισης που θα «θωρακίσει» νομικά τον σύλλογο που θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: