Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ξανάγιναν… παιδιά!

Για μια ακόμη εβδομάδα, οι παίκτες του Ικάρου χάρισαν ωραίες στιγμές και χαρά στα παιδιά, μετά την επίσκεψή τους στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας την Τετάρτη.

Ξανάγιναν… παιδιά
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο Ιβάν Άσκα και ο Άντονι Ρόμπερτσον μίλησαν στους μαθητές, έπαιξαν μαζί τους μπάσκετ και δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο Θανάσης Γιαπλές και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, Ηλίας Μπουρμάς και Νίκος Μπέλλος.

Τα παιδιά είχαν ετοιμάσει πολλές ζωγραφιές για τους παίκτες του Ικάρου και είχαν συγκεκριμένες απαιτήσεις Ήτοι, από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και τον Άντονι Ρόμπερτσον ζήτησαν τρίποντα και από τον Ιβάν Άσκα καρφώματα και κανείς τους δεν τους χάλασε το χατίρι.

«Νομίζω ότι έχουμε εξαντλήσει τα εγκώμια για τον κόσμο της Χαλκίδας. Η αγάπη τους και το ενδιαφέρον για την ομάδα είναι εντυπωσιακά και απολαμβάνουμε όσο τίποτε άλλο τις επισκέψεις μας στα σχολεία της πόλης ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση στην πόλη», τόνισε σχετικά ο Γαγκαλούδης και συμπλήρωσε πως:

«Τόσο εμείς, όσο και η διοίκηση, θέλουμε να ανταποδίδουμε αυτή την αγάπη και είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε σε νεαρά παιδιά για να τους τονίσουμε την σημασία της άθλησης στη ζωή τους».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: