Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Γρίφος για γερούς λύτες...!

Παραμένει περίπλοκη η κατάσταση για την μάχη του υποβιβασμού στην Primeira Liga. Μπελενένσες και Πάκος Φερέιρα ήρθαν ισόπαλες (1-1) ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

Γρίφος για γερούς λύτες...
Θα «σπάσουν» καρδιές μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα!

Στην έδρα της Μπελενένσες ταξίδεψε η Πάκος Φερέιρα και δεν κατάφερε να πετύχει την τρίτη διαδοχική της νίκη (1-1). Αυτό το αποτέλεσμα, ναι μεν της δίνει ένα πλεονέκτημα στη μάχη της παραμονής στην Primeira Liga, ωστόσο δεν της εξασφαλίζει κάτι, αφού ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος και τα δεδομένα αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Καθόλου άνετη δεν είναι, από την άλλη, η ομάδα του Λίτο Βιντιγκάλ, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 18 βαθμούς και θα πρέπει να πάρουν νίκες και σε έδρες δύσκολες να θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα «σαλόνια» της Πορτογαλίας.

Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους έδωσε ο Μπεμπέ στο 53', ο οποίος έφτασε τα οκτώ τέρματα στην τρέχουσα σεζόν, αλλά τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 70ό λεπτό της αναμέτρησης ο Καέιρο εκμεταλλεύτηκε άψογα την πάσα του Γεράλδες και έφερε το ματς στα ίσα για την ομάδα του, δίνοντάς της το δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Liga de Honra στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 25ης αγωνιστική

Παρασκευή 28/3
Μπελενένσες- Πάκος Φερέιρα 1-1
(Καέιρο 69’- Μπεμπέ 53’)

Σάββατο 29/3
Σπόρτινγκ Λισ.-Γκιμαράες
Ακαδέμικα-Ολανένσε

Κυριακή 30/3
Αρούκα-Σετουμπάλ
Εστορίλ-Ρίο Άβε
Ζιλ Βιθέντε-Μαρίτιμο
Μπράγκα-Μπενφίκα
Νασιονάλ Μαδέιρα-Πόρτο

Επόμενη αγωνιστική 26η

Παρασκευή 4/4
Γκιμαράες-Εστορίλ

Σάββατο 5/4
Ολανένσε-Μπράγκα
Πάκος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισ.

Κυριακή 6/4
Ζιλ Βιθέντε-Μπελενένσες
Μαρίτιμο-Αρούκα
Σετουμπάλ-Νασιονάλ Μαδέιρα
Πόρτο-Ακαδέμικα

Δευτέρα 7/4
Μπενφίκα-Ρίο Άβε Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: