Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πράσινα ζόρια με Ατρόμητο!!

«Ντου από Παντού» για το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ Ατρόμητου – Παναθηναϊκού, με τους πράσινους, όμως, να πονοκεφαλιάζουν συχνά με τους Περιστεριώτες.Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με φόρα και 5 στα 5 στο Περιστέρι, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος πάντα βάζει δύσκολα στους πράσινους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Στο γκολ!
Δεν υπάρχει κάποια από τις τελευταίες σεζόν, λοιπόν, που ο Παναθηναϊκός να έχει κάνει το δυο στα δυο με τον Ατρόμητο, ενώ όλα τα ματς κρίνονται στο γκολ.
Αήττητος φέτος
Οι πράσινοι, λοιπόν, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ατρόμητος είναι σκληρό καρύδι. Και ειδικά στην έδρα του είναι αήττητος φέτος. Άρα, αναμένεται να δούμε γερή μάχη και το ματς είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.
Η τελευταία
Τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έκανε δυο νίκες στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο ήταν την σεζόν 2009-2010.
Από 2010-2013
Από τότε έχουμε και λέμε. Το 2010-2011, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1 και Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1.
Το 2011-2012; Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1 και Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0. Εκείνη τη σεζόν οι δυο ομάδες παίξανε και στα πλέι οφ. Με τον Παναθηναϊκό να φέρνει 1-1 στην έδρα του και να κερδίζει 1-0 εκτός.
Όσο για την σεζόν 2012-2013; Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1 και Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-2.
Διπλό φέτος
Και, βέβαια, την περίοδο που διανύουμε είχαμε Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2 στον α’ γύρο.
Σε τέσσερα κέρδισε, σε πέντε όχι!
Έχουμε, λοιπόν, σ’ αυτά τα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων για πρωτάθλημα και πλέι οφ τον Παναθηναϊκό να μετράει 4 νίκες, τον Ατρόμητο 1, ενώ 4 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι και, μάλιστα, με το ίδιο σκορ 1-1.
Όλες, επίσης, οι νίκες των δυο ομάδων ήταν στο γκολ. Οι τρείς με 1-0 και οι δυο με 2-1.
Καλύτερα εκτός με Ατρόμητο!
Εδώ, όμως, μπορούμε να επισημάνουμε και κάτι ακόμα. Ότι ο Παναθηναϊκός τα πάει καλύτερα εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο, αφού οι τρείς από τις τέσσερις νίκες του είναι στο Περιστέρι, όπως ήδη είδαμε!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: