Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

«Αχυράνθρωπος» στην ΕΠΟ!

vellis
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής έστειλε υπόμνημα προς την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από τις διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του και μεταξύ άλλων αναφέρει ως “αχυράνθρωπο” τον πρόεδρο της ΕΠΟ και δεν αναγνωρίζει τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της Ομοσπονδίας.
Το πλήρες υπόμνημα του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα:
“Σχετικά με τις συζητηθείσες ενώπιον σας τρεις πειθαρχικές διώξεις των «Ποδοσφαιρικών Εισαγγελέων» της ΕΠΟ κι επιπροσθέτως σε όσα εκτέθηκαν από τον πληρεξούσιο μας επ” ακροατηρίω, πρέπει να σημειωθούν και τα εξής:
1. Κατ’ αρχην υποβάλλουμε ένσταση αναρμοδιότητας της Επιτροπής σας, επειδή σύμφωνα με  το καταστατικό τους και τους κανονισμούς της ΕΠΟ και οι 3 υποθέσεις ανήκουν  στην δικαιοδοσία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, καθώς τα πραγματικά περιστατικά αφορούν αγώνες της S.L.E. και όχι της ΕΠΟ.
2. Εξαιτίας της λαθεμένης, παρά τις κατ’ επανάληψη έγγραφες ενημερώσεις της ΕΠΟ, αναγραφής στις κλήσεις της ιδιότητας που με συνδέει με την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ τίθεται τυπικό θέμα παραδεκτού των κλήσεων, καθώς ουδέποτε διατέλεσα όχι μόνον Πρόεδρος αλλά ούτε καν μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ  και απλά διατηρώ την ιδιότητα του μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη.
Μάλιστα  μετά την δεδομένη αποχώρησή μου από τα κοινά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ουσιαστικά είμαι απλός φίλαθλος και οι πράξεις  και οι δηλώσεις μου δεν γίνονται στα πλαίσια της σχέσης μου με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, οπότε δεν νομιμοποιείται η Επιτροπή σας να με καταστήσει πειθαρχικά ελεγκτέο.
Όποιος άλλωστε αισθάνεται ότι θίγεται από τις δηλώσεις μου, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει παροχή εννόμου προστασίας από τα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια.
3. Επίσης υποβάλλω ένσταση για την νομιμοποίηση και το υποστατό του οργάνου  των αποκαλούμενων «ποδοσφαιρικών εισαγγελέων» της ΕΠΟ:
α. Επειδή το συγκεκριμένο όργανο δρα και λειτουργεί contra legem, καθώς δεν προβλέπεται ούτε από κάποιον άλλο ειδικότερο Νόμο.
β. Επειδή είναι προφανές  ότι πρόκειται αντισυνταγματικού οργάνου, καθώς μόνον η Πολιτεία δια της ανεξάρτητης δικαστικής εξουσίας μπορεί να απονέμει τον τίτλο και την εξουσία του Εισαγγελέα
γ. Επειδή ο μόνος νόμιμος εισαγγελέας για τον αθλητισμό , που ορίζεται και λειτουργεί σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο και το Σύνταγμα , είναι ο αθλητικός Εισαγγελέας , που εδρεύει στο κτίριο 16 της Ευελπίδων.
δ. Επειδή η σύσταση και η λειτουργία  ποδοσφαιρικών εισαγγελέων εκ μέρους της ΕΠΟ εμπίπτει στην αντικειμενική υπόσταση του ποινικού αδικήματος της αντιποίησης αρχής.
ε. Επειδή επομένως ο χαρακτηρισμός μου περί «μαϊμού εισαγγελέων» αφορά ξεκάθαρα  και μόνο τον συγκεκριμένο θεσμό, θέλοντας να περιγράψω στην καθομιλουμένη την μη αυθεντικότητα και το …. «πλαστό» του συγκεκριμένου θεσμού της ΕΠΟ και σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται στις προσωπικότητες των συγκεκριμένων προσώπων των κ. ΚΑΡΡΑ και ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, που ούτε καν γνωρίζω.
στ. Επειδή για τα σκάνδαλα που καταγγέλλω έχω ήδη καταθέσει ένορκη βεβαίωση ενώπιον του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κ. ΚΟΡΕΑ.

4. ΕΠΕΙΔΗ επί της ουσίας εμμένω στις δηλώσεις μου που αποδίδουν απόλυτα την πραγματικότητα που βιώνει η φίλαθλη κοινή γνώμη.

5. ΕΠΕΙΔΗ  επομένως δεν υπάρχει καμία δυσφήμηση εκ μέρους  μου του αθλήματος , που κάθε αγωνιστική γνωρίζει η ΕΠΟ από ποιους ταλαιπωρείται καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα και εγώ το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να αναδείξω τις παρανομίες ώστε ακριβώς να προστατέψω την καλή φήμη του αθλήματος

6. ΕΠΕΙΔΗ αντιθέτως με τις απαράδεκτες , παράνομες και αντισυνταγματικές αυτές κλήσεις μου, συντελείται δυσφήμηση , μείωση και προσβολή της προσωπικότητάς μου, ως πολίτη, φίλαθλου, οικογενειάρχη και επιχειρηματία, για την οποία τα οποία άλλωστε επιφυλάσσομαι να ζητήσω παροχή εννόμου προστασίας από τα αρμόδια ποινικά  και αστικά δικαστήρια .

7. ΕΠΕΙΔΗ είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιρικοί «εισαγγελείς» ασκούν επιλεκτικά και προφανώς κατ’ εντολή του «αχυρανθρώπου» του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου κ. ΣΑΡΡΗ πειθαρχικές διώξεις κατά μη αρεστών σε αυτούς και τα αφεντικά τους φυσικών και νομικών προσώπων, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από το πασίδηλο γεγονός παράλειψης κλήσης π.χ. του κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ για τις δηλώσεις που κατά καιρό έχει κάνει κατά ΚΟΥΓΙΑ-ΣΑΒΒΙΔΗ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ κλπ.). Να σημειωθεί επίσης ότι εναντίον του κ. ΣΑΡΡΗ έχει απαγγελθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις και έπονται και άλλες διώξεις. Αναρωτιέμαι λοιπόν και αναρωτηθείτε και εσείς αν το ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ διώκεται κακουργηματικά αποτελεί… διαφήμιση του αθλήματος;

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΖΗΤΩ

1. Να απορριφθεί ως παράνομο και αντισυνταγματικό το κατηγορητήριο και των τριών κλήσεων.

2. Να παραπεμφθούν  ενώπιον της αρμόδιας  Πειθαρχικής Επιτροπής της SLE λόγω αναρμοδιότητας.

3. Άλλως και όλως επικουρικώς να ανασταλούν επ αόριστον μέχρι να ασκηθούν ποινικές διώξεις και για τα εκ μέρους μου καταγγελλόμενα από τον ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κ. Αριστείδη ΚΟΡΕΑ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: