Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Χαρούμενος... Πασκουάλ!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε άνετα του Παναθηναϊκού και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του Top 16 έχει εξασφαλισμένη πρόκριση στους «8» και πρωτιά, στοιχεία που ικανοποιούν στο έπακρο τον Τσάβι Πασκουάλ.

Χαρούμενος... Πασκουάλ
Καθ’ όλα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, τόσο για την άνετη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού για τη 12η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague όσο και για το ότι οι Καταλανοί δύο στροφές πριν το φινάλε της φάσης των "16" έχουν καπαρώσει την πρωτιά στον όμιλο. Ο κόουτς των «μπλαουγκράνα» επαίνεσε τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του τονίζοντας ότι η ομάδα έχει το μομέντουμ και πρέπει να συνεχίσει έτσι.

«Είμαστε χαρούμενοι με αυτή την πολύ σημαντική νίκη για εμάς κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είναι μια νίκη που μας επιτρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και να περιμένουμε τον αντίπαλο μας στα πλέι οφ από την πρώτη θέση του ομίλου. Τα καταφέραμε σε έναν όμιλο δύσκολο, με ισχυρούς αντιπάλους. Μας ικανοποιεί αυτό που πετύχαμε σήμερα, νίκη στην έδρας μας παίζοντας ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να κυκλοφορήσει την μπάλα. Τα πήγαμε εξίσου καλά και στην επίθεση ειδικά από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα. Είμαστε χαρούμενοι που καθαρίσαμε τη δεύτερη θέση με δύο αγωνιστικές να απομένουν στο Top 16. Έχουμε το μομέντουμ και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, ομαδικά στην άμυνα και μοιράζοντας την μπάλα. Φαίνεται εύκολο όμως είναι δύσκολο να χρησιμοποιείς 12 παίκτες σε αυτό το επίπεδο. Και οι 14 παίκτες παίζουν σε πολύ καλό επίπεδο και είμαι χαρούμενος για αυτό», ήταν το σχόλιο του προπονητή της «Μπάρτσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: