Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Παπανικολάου: «Σέβονται πολύ εδώ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ»

Το όνομα του Παναθηναϊκού λειτούργησε ως έξτρα κίνητρο στην Μπαρτσελόνα για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Παπανικολάου: «Σέβονται πολύ εδώ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ»
Σημαντική νίκη, όχι μόνο επειδή «σφράγισε» την πρωτιά για την Μπαρτσελόνα αλλά κι επειδή ήρθε επί ενός μεγάλου αντιπάλου, χαρακτήρισε ο Κώστας Παπανικολάου αυτή επί του Παναθηναϊκού.

«Δεν υπάρχουν εύκολες νίκες αν δεν παίξει καλά η ομάδα. Για άλλο ένα παιχνίδι πιάσαμε πολύ καλή απόδοση, κλείσαμε καλά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με πάσες στην αδύνατη πλευρά, δεν αφήσαμε ελεύθερα σουτ και δεν τους επιτρέψαμε να βρουν ρυθμό. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όχι μόνο για την πρώτη θέση, αλλά γιατί μια νίκη επί του Παναθηναϊκού ή επί του Ολυμπιακού μετρά για τους φιλάθλους και το σύλλογο. Είναι δύο ομάδες που τις σέβονται πάρα πολύ εδώ. Η ομάδα μας βγάζει αυτοπεποίθηση, παίζει το μπάσκετ που μπορεί και μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό. Η ομάδα μας βρίσκει πάντα τρόπο να προσαρμόζεται στις συνθήκες του αγώνα. Έχουμε πολύ ταλέντο, παιδιά που μπορούν να κάνουν πολλές δουλειές και αυτό βγαίνει στο παρκέ», δήλωσε ο 24χρονος φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: