Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πρίφτης: «Κακή εμπειρία…»

Σχεδόν τίποτα δεν κρατά απ' την ήττα στην Βαρκελώνη ο συνεργάτης του Αλβέρτη, Δημήτρης Πρίφτης που τόνισε πως το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα δώσει... τροφή για σκέψη στον Παναθηναϊκό.

Πρίφτης: «Κακή εμπειρία…»
Ως μια κακή εμπειρία χαρακτήρισε την ήττα του Παναθηναϊκού απ' την Μπαρτσελόνα ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη δεν κρύφτηκε σχετικά με τις αδυναμίες που έδειξαν οι πράσινοι στη Βαρκέλωνη, ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος πως η... μελέτη του αγώνα θα κάνει καλό στην ομάδα για να βελτιώσει τις αδυναμίες της ενόψει της συνέχειας.

«Κρατάμε την παρουσία μας στο πρώτο δεκάλεπτο, που ήμασταν αξιόλογοι, στη σωστή κατεύθυνση και δυστυχώς στη συνέχεια αυτό διαφοροποιήθηκε και δεν αντιδράσαμε. Δεν κρατάμε γενικά πολλά. Κακή εμπειρία που θα μας βοηθήσει να μην την επαναλάβουμε», είπε αρχικά για την εικόνα του τριφυλλιού και συμπλήρωσε για τους Καταλανούς:

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που αν βρει το ρυθμό της στην ταχύτητα και τα σουτ, φαίνεται ασταμάτητη. Δεν είναι έτσι όμως, έχει αδυναμίες. Χρειάζεται λίγη δουλειά και υπομονή για να την χτυπήσεις. Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν κατώτεροι του αναμενόμενου και άνοιξε η διαφορά».

Εν συνεχεία, κατέληξε: «Για εμάς το επόμενο ματς είναι με την Μάλαγα και είναι το κρίσιμο που θα μας δώσει την πρόκριση. Για την ώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Κολοσσό που για μένα θα είναι συναισθηματικά περίεργο. Θα πρέπει να σταθούμε περισσότερο στο σημερινό ματς, να το… διαβάσουμε και να είμαστε πιο συνεπείς στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: