Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

«Ιστορική απόφαση»

tsakas-ghpedo-610x35011
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παράγοντας της Καβάλας, Βλάσης Τσάκας και μίλησε για την πρόταση που κατατέθηκε και λέει να μην πέσει καμία ομάδα από την Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Αυτό ήταν μια πρόταση της ΠΑΕ Καβάλας, εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά κάθε πράγμα θέλει την σύμβαση του , την ωρίμανση του και φτάσαμε σήμερα, στην τελευταία αγωνιστική πριν τα πλέι οφ, να παρθεί μια απόφαση ιστορική.
Εγώ δεν είπα ποτέ για 17 ομάδες, είναι 18, μπορεί να έχει κάνει λάθος ο Αλέξης στην πρόσθεση. Είναι αυτό που είχαμε πει , να γίνει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό ,χωρίς πλέι οφ και αυτός που βγαίνει πρώτος θα ανεβαίνει στην Σούπερ Λιγκ. Ένα πρωτάθλημα κανονικό που θα τελειώνει στα μέσα του Μαΐου.
Για το αν μπορέσουν οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, να εμφανιστούν καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές: «Όταν δώσεις την ευκαιρία στο Βύζαντα να ρυθμίσει τα χρέη του και να ξέρει τι έχει να πληρώσει σε βάθος χρόνου, δεν μιλάμε να χαριστούν, ας γίνει επιτέλους πράξη. Μικρή δόση που θα μπορεί ο καθένας να την αποπληρώνει. Τότε ο Βύζαντας, η Γλυφάδα, τα Γιαννιτσά , η Καβάλα , η Δράμα, θα έχουν την ευκαιρία τους να ανασυνταχτούνε».
Για το αν θα αποχωρήσει από την Καβάλα: «Δεν έχει καμία σχέση αυτή η απόφαση με εμένα προσωπικά. Η Καβάλα μένει στην κατηγορία και ο Τσάκας αποχωρεί».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: