Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Νίκη… πρωτιάς!!

Τη νίκη με την οποία θα πάρει το προβάδισμα για τα πλέι οφ της Superleague θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Πώς θα παρατάξει τους «πράσινους» ο Αναστασίου.

Νίκη… πρωτιάς
Μεγάλη ευκαιρία αποτελεί για τον Παναθηναϊκό το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 32η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εφόσον οι «πράσινοι» καταφέρουν να επικρατήσουν των Περιστεριωτών, τότε έχουν τη δυνατότητα να μπουν στα πλέι οφ που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Άλλωστε, την επόμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους «κυανόλευκους» και εφόσον έρθει τουλάχιστον «Χ» αυτή αναμέτρηση το «τριφύλλι» θα έχει επιχειρήσει (κόντρα στον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο) να κάνει τη μεγάλη ανατροπή της φετινής σεζόν.

Από εκεί και πέρα, απόψε στόχος της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου είναι να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, που θα τον φέρει πιο κοντά στον παραπάνω στόχο.

Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές, αφού θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο και στην άμυνα –από δεξιά προς αριστερά – τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς. Σε οργανωτικό ρόλο θα παίξει ο Αμπέντ, ενώ ο Ατζαγκούν (ή ο Καρέλης) μαζί με τον Μπεργκ θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Χουχούμης, Λαγός, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Πέτριτς, Ντίνας και Μπαϊράμι.

Προϊστορία

Ο Ατρόμητος νίκησε στον πρώτο γύρο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά στο Περιστέρι έχει μόνο μία νίκη επί του Παναθηναϊκού σε 13 αγώνες! Οι «πράσινοι» έχουν εννέα νίκες και τα άλλα τρία ματς έληξαν ισόπαλα.

Τα τελευταία πέντε ματς σε «πράσινη» έδρα
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

27/01/13 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-2 (90' Καραμάνος - 59' Ζέκα, 78' Μπουμσόνγκ)
17/09/11 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1 (53' Μήτρογλου - 86' Λέτο)
08/11/10 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1 (70' Χριστοδουλόπουλος)
28/03/10 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-3 (17΄ Σαλπιγγίδης, 74΄ (πεν) Σισέ, 89΄ Λέτο)
05/03/08 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1 (52' Σαριέγκι)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: