Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δόβελος: «Κάναμε λάθος εκτίμηση πραγμάτων»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε το πρώην πια μέλος της «Ημίθεος Συμμετοχικής», Γιάννης Δόβελος, ένας εξ αυτών που ψήφισαν υπέρ της απομάκρυνσης του Γκιγιέρμο Ογιος. Ο κ. Δόβελος μίλησε για το τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες και την αναστάτωση που υπήρξε, συνέπεια της οποίας ήταν η παραίτηση (και) του ιδίου.

«Καλό ήταν να φύγουμε εμείς για να επέλθει η ηρεμία και να συγκεντρωθεί η ομάδα στο στόχο της ανόδου. Αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος μας, όχι να διαχειριστούμε πως θα παίζει ο Ηρακλής στα παιχνίδια αλλά να επιτευχθεί η άνοδος στη Super League. Υπάρχει μεγάλη πίεση από ότι βλέπω, κάναμε την ενέργεια αυτή για να επέλθει ένα ηλεκτροσόκ, αφού δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα.

Απευθυνθήκαμε και στον κ. Παπαδόπουλο, δεν πήραμε απόφαση να διώξουμε εμείς τον προπονητή, χρειαζόταν και η απόφαση του προέδρου. Εμείς είχαμε υποστηρικτικό ρόλο και όχι διοικητικό. Αν ερχόταν ο κ. Γαλανός και έβαζε το ποσό των 300.000 ευρώ θα φεύγαμε και εμείς έτσι και αλλιώς.

Έτσι ειπώθηκε σε εμάς, ότι για να μπει ο κ. Γαλανός πρέπει να φύγει ο κ. Ογιος. Από ότι έμαθα την Τετάρτη συναντήθηκε με τον κ. Παπαδόπουλο, δέχθηκε δύο τηλεφωνήματα, εξήλθε του γραφείου και τη δεύτερη φορά είπε ότι αποσύρω το ενδιαφέρον μου γιατί δέχομαι πιέσεις».

«Ο Παπαδόπουλος παίρνει τις αποφάσεις»

Το πρώην μέλος της επιτροπής σωτηρίας αναφέρθηκε στη συνέχεια και στα ονόματα των προπονητών που έπεσαν στο… τραπέζι.

«Κάναμε συζήτηση για τον ποιον θα πάρουμε αν αλλάξουμε τον προπονητή, ειπώθηκαν τρία ονόματα. Ο Τσιώλης δε δεχόταν να αναλάβει ομάδα β΄ εθνικής, ο Καραγεωργίου προέρχεται από τον ΠΑΟΚ και πιστεύαμε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο και καταλήξαμε στον Τεννέ, που είναι γνωστής της κατηγορίας και ανέβασε κατηγορία αρκετές ομάδες.
Υπήρξαν αρκετά προβλήματα με τον κ. Ογιος, όπως ότι δεν έχει δίπλωμα να κάθεται πάγκο. Πιστεύω όμως ότι κάναμε λάθος εκτίμηση πραγμάτων. Εμπλέξαμε και τον κ. Παπαδόπουλο γιατί αυτός είναι που βάζει υπογραφές και παίρνει αποφάσεις. Δεν μπορούσαμε από μόνοι μας να πάρουμε μία απόφαση. Μας επηρέασε γιατί μας είπε ότι κάποιοι φίλαθλοι του είπαν να αλλάξει προπονητή μετά τον αγώνα με την Καρδίτσα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: