Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Τα σενάρια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!!

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια στον Ε’ όμιλο του Top 16 της Euroleague. Δείτε τι αποτελέσματα χρειάζονται στις δύο αγωνιστικές που απομένουν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ για να πάρουν πρόκριση στα play offs.

Τα σενάρια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Δύο στροφές πριν το φινάλε της φάσης των «16» της Euroleague και τα πράγματα στον Ε’ όμιλο, αυτόν των «αιωνίων» έχουν ξεκαθαρίσει μόνο όσον αφορά στις δύο πρώτες θέσεις. Η Μπαρτσελόνα με τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού διεύρυνε το αήττητό της και με 12 νίκες έχει καπαρώσει την πρωτιά, ενώ η ήττα των «πράσινων» σε συνδυασμό με τη νίκη της Αρμάνι επί της Φενέρ, χάρισε στους Μιλανέζους τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Όλα πλέον παίζονται μόνο όσον αφορά στις θέσεις 3-4 που εξασφαλίζουν θέση στα προημιτελικά. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την επόμενη αγωνιστική την Εφές και Παναθηναϊκός τη Μάλαγα τότε αμφότεροι προκρίνονται ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η Φενέρ και πλέον, στο μεταξύ τους ντέρμπι την τελευταία αγωνιστική του Top 16 απλά θα καθοριστεί ποιος από τους «αιώνιους» θα τερματίσει τρίτος και ποιος τέταρτος.

Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί από τη Μάλαγα τότε θέλει νίκη με μεγάλη διαφορά στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό ή σε διαφορετική περίπτωση ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Εφές στην Τουρκία. Αν οι «πράσινοι» κάνουν δύο ήττες τότε αποχαιρετούν τη διοργάνωση.

Αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί από την Εφές περνά με νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Πρόκριση παίρνει και με δύο ήττες αρκεί να μην κάνουν στις αγωνιστικές που απομένουν το 2/2 οι Φενέρ και Μάλαγα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: