Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

«Να κάνει πίσω η ΕΠΟ»

potouridis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος του Βατανιακού, Γεράσιμος Ποτουρίδης για την πρόταση που κατατέθηκε σήμερα για να μην πέσει καμία ομάδα από την Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Πάρθηκε αυτή η απόφαση σχετικά με το να γίνει πρόταση ότι δεν θα πέσει καμία ομάδα. Θεωρούμε ότι κάποια τύχη γιατί λόγω των οικονομικών προβλημάτων όλων των ομάδων και επειδή του χρόνου υπάρχει απόφαση ότι θα πέσουν από τους δυο ομίλους εφτά ομάδες, για να γίνει ένας όμιλος την επόμενη χρονιά.
Η πρόταση ουσιαστικά η δική μας λέει να μην υποβιβαστούνε εφτά ομάδες, να πέσουν τρεις ομάδες ,τουλάχιστον για μια πενταετία μέχρι να εξυγιανθούν οι ομάδες».
Για το πότε θα υπάρχει εξέλιξη : «Η ΕΠΟ θα πρέπει από την στιγμή που κάναμε και εμείς πίσω στο θέμα την τρίτης ομάδας που θα παίξει μπαράζ, θα πρέπει και αυτοί να κάνουν πίσω σε αυτό το θέμα. Όπως καταλαβαίνετε η ΕΠΟ δεν δίνει πουθενά λεφτά , τα λεφτά από το κράτος είναι πολύ λίγα και θα πρέπει να βοηθήσουν με τον τρόπο τους τις ομάδες αυτές. Θα πρέπει να του δουν πολύ σοβαρά αυτό το θέμα.
Ελπίζω ότι μέχρι την Πέμπτη που θα έχει πάλι συμβούλιο, θα έχουμε νεότερα».
Για την αγωνιστική απραξία των ομάδων : «Συζητήθηκε και αυτό με τον κ. Καλογιάννη και έχει κάνει ήδη πρόταση στον ΟΠΑΠ να δοθούν κάποια έξτρα λεφτά ώστε οι ομάδες που παίζουν στα πλει οφ να συνεχίσουν κανονικά και οι υπόλοιπες ομάδες που θα έχουν μια απραξία 4-5 μηνών να κάνουν ένα δικό τους πρωτάθλημα που θα το πληρώνει ο ΟΠΑΠ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: