Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

«Δεν θέλω να βγαίνω πια από το σπίτι»

ferdinand_united_310113
Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο «BT Sport» ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, τόνισε πως εξαιτίας αυτής της άσχημης χρονιάς που διανύει η ομάδα του δεν θέλει να βγαίνει πλέον έξω από το σπίτι του.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει στη κατάκτηση τρόπαιων και όχι να βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είναι ντροπιαστικό, γίνεται προσωπική προσβολή. Δεν θέλω να βγω όταν τελειώνει το παιχνίδι και σταματάς να βλέπεις τηλεόραση. Δεν θέλω να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο.
Δεν θέλω να περπατάω στο προαύλιο και να ακούω πράγματα ή να βλέπω ανθρώπους να με κοιτάνε γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι.
Δεν θέλω να βάζω βενζίνη ή να πηγαίνω για ψώνια. Γίνεται προσωπικό όταν όλοι σε κοιτάνε και λένε για τα αποτελέσματα, τις εμφανίσεις της ομάδας και όλα αυτά. Δεν θες να ζεις έτσι, θες να ζεις ελεύθερα και άνετα.
Δεν θες να δεις άλλους ανθρώπους να σηκώνουν τρόπαια. Σε αυτό είμαστε συνηθισμένοι εμείς. Αυτό θέλουμε. Για αυτό προπονούμαστε και δουλεύουμε. Δεν έχουμε κανένα θεϊκό δίκαιο, μην με παρεξηγείται, πρέπει να το κερδίσεις αυτό. Αυτή την σεζόν δεν το έχουμε κάνει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: