Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πρώτο μέλημα η ηρεμία!

Μόνο τα θετικά από τον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη θέλουν να κρατήσουν στον ΠΑΟΚ εν όψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Πρώτο μέλημα η ηρεμία
Δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο μία ομάδα να προηγείται με 3-0 του αντιπάλου της και στο τέλος να φέρνει ισοπαλία 3-3. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, αφού το «Χ» στη Ριζούπολη και ο τρόπος που αυτό ήρθε προκάλεσε ένα μίνι-σοκ στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης κράτησε χαμηλούς τόνους στη χθεσινή προπόνηση του «Δικέφαλο του Βορρά», όμως αυτό αναμένεται να συμβεί σήμερα εν όψει της αναμέτρησης με την Καλλονή στην Τούμπα και του επικείμενου πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός θα προσπαθήσει , με τη βοήθεια και του βίντεο, να επισημάνει τα μεγάλα λάθη των παικτών του που οδήγησαν σε μία άδικη -βάσει εικόνας κι ευκαιριών- ανατροπή.

Οι Θεσσαλονικείς προετοιμάζονται για το αυριανό ματς κόντρα στους νησιώτες, ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για το ματς με τους Πειραιώτες.

Στη διάθεση του Γεωργιάδη επιστρέφουν οι Βίτορ και Βούκιτς, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ θα απουσιάσουν για τον ίδιο λόγο Τζαβέλλας-Αθανασιάδης, αλλά κι ο Εργκους Κάτσε που έχει να εκτίσει άλλη μία αγωνιστική ποινής. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα προφυλαχθεί εν όψει του Ολυμπιακού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: