Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Νταμπίζας: «Μήνυμα συμπαράστασης απ’ την Ελλάδα»

Ως ένα μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς είδε τη σημερινή εκδήλωση «Rebuild Kefalonia» ο Νίκος Νταμπίζας, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Νταμπίζας: «Μήνυμα συμπαράστασης απ’ την Ελλάδα»
Αν μη τι άλλο, οι Έλληνες ξέρουν στα δύσκολα να είναι ενωμένοι και να ξεπερνούν τις δυσκολίες. Και οι σεισμόπληκτοι της Κεφαλονιάς έχουν περισσότερο από ποτέ για ανάγκη τη βοήθεια και τη στήριξη των συμπατριωτών τους.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ η εκδήλωση «Rebuild Kefalonia», προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα καλό ποσό και να βοηθηθούν οι νησιώτες.

Και μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Νταμπίζας που το έζησε από μέσα, αγωνιζόμενος στη «μάχη» των Ελλήνων με τους ξένους παλαιμάχους, έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Είναι υπέροχο από κάθε ποδοσφαιρική έννοια αυτό που κάναμε σήμερα. Στείλαμε ένα μήνυμα συμπαράστασης στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς, πως η Ελλάδα είναι στο πλευρό τους για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Κάθε τέτοια διοργάνωση ξυπνάει μέσα μας ένστικτα συμπαράστασης, αλληλευγύης και το έχουμε αποδείξει πολλάκις όπως και σήμερα. Στόχος είναι να μπορούμε να το κάνουμε κάθε μέρα κι όποτε μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: