Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Παναγιωτούδης: «Δυνατή ομάδα ο Αστέρας»

Την άποψη οτι ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια δυνατή αλλά και ποιοτική ομάδα εξέφρασε ο Κώστας Παναγιωτούδης.

Παναγιωτούδης: «Δυνατή ομάδα ο Αστέρας»
Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει το Σάββατο ο Πανιώνιος και θέλει μόνο την νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Κώστας Παναγιωτούδης μίλησε στην κάμερα της Nova εν όψει του ματς στην Νέα Σμύρνη, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι μπορούν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου του Πανιωνίου στην Nova:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Και ο ένας βαθμός όμως είναι πολύτιμος. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Αστέρα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν θεωρεί τον Αστέρα ως μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος:

«Όντως, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι πολύ δυνατή. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να ακούσουμε τις συμβουλές του προπονητή μας και μακάρι στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Αστέρα:

«Γενικά και η άμυνα, αλλά και όλη η ομάδα είναι πολύ καλή. Έχει πολύ καλή επίθεση και πρέπει να την προσέξουμε. Να δώσουμε λιγότερο χώρο στους επιθετικούς του για να μην κινδυνεύσουμε».

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα:

«Το άγχος σε όλους τους παίκτες είναι φυσιολογικό διότι όλοι προσπαθούμε, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό κάθε Κυριακή για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να σώσουμε την ομάδα. Άγχος υπάρχει, αλλά θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προς όφελος μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: