Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Μπατίστ: «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου»

Ναι μεν ηττήθηκε, αλλά προφανώς και δεν καταστράφηκε ο Παναθηναϊκός με τον Μάικ Μπατίστ να δίνει σύνθημα ανάκαμψης για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης την άλλη εβδομάδα.

Μπατίστ: «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου»
Δεν πτοείται απ' την ήττα στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού βλέπει το αρνητικό αποτέλεσμα ως... μάθημα για τη συνέχεια και δίνει το σύνθημα στους συμπαίκτες του για νίκη στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Μάλαγα, ούτως ώστε ο Εξάστερος θα προκριθεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και να συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση.

«Τα πρώτα τρία με πέντε λεπτά της τρίτης περιόδου έκανε τη διαφορά χώρισαν αυτούς με εμάς. Επειδή ο Ναβάρο σκόραρε ένα λέι απ κι ένα τρίποντο στέλνοντας τη διαφορά στους 15 πόντους και ήταν δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε και να μπούμε στο παιχνίδι. Θα μάθουμε από αυτό, θα δούμε το βίντεο και θα δούμε τα λάθη που κάνουμε και θα βελτιωθούμε. Είναι μία μακριά σεζόν, χάσαμε, αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Την επόμενη εβδομάδα είναι ένας τελικός για εμάς, στην έδρα μας κόντρα στη Μάλαγα. Αν νικήσουμε περνάμε στην επόμενη φάση. Τώρα κοιτάμε μπροστά. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά την Μπαρτσελόνα στον δρόμο για το Φάιναλ Φορ και να έχουμε άλλη ευκαιρία εναντίον τους, αλλά τώρα στρεφόμαστε μόνο στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: